Gi ditt bidrag

Islamic Cultural Centre er en frivillig organisasjon som er avhengig av at våre medlemmer bidrar aktivt. Vi har mange prosjekter og aktiviteter i løpet av året og er avhengig av både frivillig arbeid og økonomisk støtte.

Ønsker du å bidra som frivillig er du velkommen til å ta kontakt med oss, så finner i passende oppgaver til deg i felleskap. Ønsker du å bidra økonomisk, ber vi om å bruke en av betalingeformene under. Husk at du også kan betale veldedighet og almisse til oss, hvorpå vi videresender dette til trengende.

Gi ditt bidrag i form av månedlige trekk. Du bestemmer selv hvilket beløp du ønsker å gi og til hvilket formål.
For å tegne avtalegiro, klikk på linken under:

https://islamic.no/avtalegiro

Med Vipps øverfører du enkelt ditt bidrag til oss. Husk å merke betalingen med hva beløpet gjelder.

Vipps: #12303
Mottaker: Islamic Cultural Centre

Gi ditt bidrag med ditt kredittkort. Enklere blir det ikke.

Ønsker du å overføre penger fra din bankkonto kan du enkelt gjøre dette ved å benytte vårt kontonummer under. Husk å merke betalingen med hva dette gjelder, eks. zakat, støtte til icc, etc.

Kontonummer: 6079.46.02592
Kontonavn: Islamic Cultural Centre

Ønsker du å støtte oss med kontanter kan dette gjøres ved å kontakte vår kontoransvarlig på alle hverdager. Under fredagsbønn vil det være flere frivillige fra ICC som samler inn kontanter.

Vi mottar et tilskudd fra staten for hvert medlem som er registrert hos oss. Det koster deg ingen ting og er gratis å bli medlem hos oss. For å registrere deg, klikk på linken under:

https://islamic.no/blimedlem
X