Moskeomvisning

Moskeomvisning


ICC ønsker å ha en åpenhet rundt aktivitetene i moskeen og holder derfor alltid døren åpen for de som ønsker å komme på besøk. Vi har de siste 30 årene tilbudt elever, studenter og andre som ønsker muligheten til å besøke moskeen, samt få et spennende foredrag og omvisning. De siste årene har vi hatt besøk av firmaer, etater, ulike fakulteter på universitetet og høyskoler. I tillegg til dette har svært mange videregående skoler vært innom fra hele Norge.

Siden vi ønsker dialog og samarbeid på tvers av religioner, har vi også hatt personer fra andre religioner som foredragsholdere innen emner som «dialog og flerkulturelle Norge».

Info Om Islam

ICC har de siste årene opplevd en særdeles økning i interessen for islam. Alt fra barnehager til lærerhøgskolen og universiteter. Vi har derfor styrket satsingen på dette området og tilbyr følgende muligheter:

  • Moskébesøk
  • Foredrag, enten i moskeen eller på annet avtalt sted
  • Utsending av brosjyrer og materiell – kostnadsfritt
  • Introkurs

Vi gjør oppmerksom på at vi til tider har svært stor pågang og derfor kan ha vanskeligheter med å svare med en gang, men vi forsøker å svare så raskt som mulig og vårt team vil ta dere imot så godt de kan.

Dere er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på besok@islamic.no.

Kontakt info


E-post: besok@islamic.no

Kontakt oss for å avtale time eller mer informasjon.

X