Hajj/Umrah

Hajj og umrah

ICC sender gruppereise på umrah flere ganger hvert år. ICC har som formål at dere skal få en umrah reise som dere sent vil glemme.

 

ICC startet sine hajj- og umrah tjenester i 2005. I begynnelsen fokuserte vi bare på hajjreiser, men de siste årene har vi også kommet i gang med umrahreiser. Hittil har vi utført flere hajj- og umrahreiser under veiledning av kvalifiserte gruppeledere / Imam. Formålet med denne tjenesten er at pilegrimsreisende får en uforglemmelig opplevelse av de helligste islamske byene (Mekka og Medina) og utfører ritualene under skikkelig veiledning.

Umrah

ICC sender grupper på umrah-reise flere ganger hvert år. Vi har som mål å gi dere en umrah dere sent vil glemme. Vi i ICC har tett samarbeid med mange av hotellene som ligger i gangavstand fra Kaba i Mekka og Profetens (fvmh) moské i Medina. Umrah-pakken inneholder følgende:

  • Flyreise tur/retur
  • All transport i Mekka og Medina
  • Komplett veiledning for umrah, reiseleder fra Norge
  • Hotellopphold i Mekka og Medina
  • Ziarat (besøke de hellige stedene) i Mekka og Medina
  • Visumkostnader til umrah/hajj

Hajj

Vi sender vår hajj-karavane hvert år til Mekka og Medina under ledelse av kvalifiserte personer som veileder nye pilegrimsreisende. Nedenfor har vi laget en kravliste over dokumenter for hajj– og umrahreiser. Man bør nedlaste relevante skjemaer, veiledninger og annen informasjon i forbindelse med reise til Saudi-Arabia.

Krav og skjemaer for visum: Vi sender vår hajj karavane hvert år til Makkah og Madinah under ledelse av kvalifiserte personer som veileder nye pilegrimer. Nedenfor har vi laget en kravliste som stilles for hajj/umrah reiser. Man bør nedlaste relevante skjemaer, veiledninger og annen informasjon ifm reise til det hellige land.

01 – Hajj camp (Download pdf)

02 – Krav for Hajj/umrah visum (Download pdf)

03 – Saudi Visum (Download pdf)

04 – Erklæringsskjema (Download pdf)

05 – Søknadsskjema for Hajj (Download pdf)

06 – Reiseavtale Hajj (Download pdf)

Umrah
E-post: umrah@islamic.no
Hajj
E-post: hajj@islamic.no
Sajad Ellahi
Hajj og Umrah ansvarlig
Tel: 900 27 522
Abdur Razzaq 
Tel: 936 57015
ICC Hajj og umrah konto
1204.02.40886
X